Just Go With It



Ni vet en sådan där film där någon drar en lögn för att slippa undan en något pinsam situation och lögnen sedan expanderar okontrollerat tills det inte riktigt går att hålla ihop? Just det är vad "Just Go With It" handlar om.

Dr. Danny Maccabee (Adam Sandler) är plastikkirurg i LA som i 20 år använt en  gammal vigselring för att ragga brudar, ända tills han träffar den unga och vackra Palmer (Brooklyn Decker). När Palmer råkar hitta ringen i Dannys ficka räddas situationen med en ihopljugen skiljsmässa. Palmer som vill vara säker på historien insiterar att träffa denna påhittade blivande exfrun och vips är Dannys sekreterare Katherine (Jennifer Aniston) indragen, vilket leder till mer komplexa situationer, involverar Katherines barn Maggie (Bailee Madison) och Michael (Griffin Gluck) och innan de vet ordet av hamnar hela gänget på Hawaii.

Fina etablerade stjärnor i gamla beprövade klyshor, kan det bli bättre? Många skämt, rappa repliker och till och med ett och annat skadat skrev. Om man sedan slänger in Nicole Kidman som Katherines gamla ärkefiende Devlin har vi ju en film med i stor sett allt man kan önska sig av en god kärleksfull skrattfest.

D D D D D D D D D D

P.S.
Var vänlig notera det nya sättet att markera betyget, alla tio möjliga D, varav betyget (här åtta) skrivet i fet stil.

Kommentera här: