How To Train Your Dragon

Ibland har man ett gyllene tillfälle att avnjuta en barnfilm, som när familjen sitter och äter Tacos och min åttaårige lillebror väljer film. "How To Train Your Dragon"



Hiccup (Jay Baruchel röst) lever upp till sitt namn, han är den tanigaste och aningen klumpige skammen till son till den store Stoick the Vast (Gerard Butler röst), hövdingen över den lilla ön Berk.
Det speciella med den här ön är skadedjuren, nämligen drakarna.
Hiccup vill inget annat än att vara med och bekämpa odjuren, göra sin far stolt och kanske vinna den sköna Astrids hjärta, men sin klena bygd hindrar honom i allt. Men allt förändras när han lyckas fånga den ökända Nightfury med hjälp av en av sina uppfinningar, allt han fått lära sig om Drakars blodtörst visar sig vara helt fel...

Draktränaren (svensk titel) är en film om att hitta sin plats i samhället med allt vad en barnfilm har: ordlekar, skämt som går barnen förbi och en spännande och fängslande historia, kanske en riktigt goding till film.

D D D D D D D D D D
1 dcritic:

skriven

"Shut up! You had me at hello!" Fast drakar istället för hello...men du sa typ drakar försent och då var jag redan såld på grund av bilden...



MVHH

Kommentera här: