New Moon

När jag ser på en filmserie vill jag gärna se filmerna i kronologisk ordning och gärna så snart efter varandra som möjligt, så direkt efter Twilight kommer här uppföljaren: "New Moon"



Det spännande äventyret fortsätter, och med en ny regissör ökar tempot markant och det är inte längre ett sömnpiller. Det hjälper lite att Jacob Black (Taylor Lautner) fungerar som ögongodis för alla damer, (för att inte tala om oss män som avundsjukt kan njuta av någon annans muskulösa byggnad)
Historien fortsätter när Edward (Robert Pattinson) lämnar Bella (Kristen Stewart) i rädsla för att han eller någon i familjen kommer att skada henne. I sin förtvivlan sluter sig Bella som snart tappar kontakt med alla sina vänner, när hon sedan inser att hon ser Edward när hon försätter sig i farliga situationer gör hon allt för att hamna i sådana situationer. Hon tar hjälp av Jacob för att få två motorcyklar farbara, och sakta lyckas han ta sig in igenom hennes hårda skal. Men allt är inte dans på rosor och Jacobs släkt ruvar på en urgammal historia

Humor, spännande effekter och mina minnen från boken lämnar mig med en glädje i kroppen efter att ha sett denna andra film i Twilight-sagan, man får också träffa Volturi vampyrernas adel.
 
Se också första filmen i serien: "Twilight"

D D D D D D D D D D