The Expendables

En helt vanlig Grabbig kväll blir än mer Macho med den testosteronfyllda
"The Expendables"
 
 
När ett team legoknektar under ledning av Barney Ross (Sylverster Stallone) får ett uppdrag av "Church" (Bruce Willis, RED) beger de sig till den Centralamerikansa övärlden för att oskadliggöra en tyrannisk Diktator, General Garza (David Zayas) men allt är inte en räkmacka och snart står gänget inför en av deras tuffaste uppdrag någonsin.
 
Andra medlemmar i gänget är Jason Statham, Jet Li (Danny the Dog), Terry Crews och Mickey Rourke. I andra roller finner vi också Dolph Lundgren, Eric Roberts, Charisma Carpenter och Giselle Itié. Arnold Swartsnegger gör en cameo också.
 
 
En massa väl kända actiongrabbar som tidigare kört sina egna solofilmer samlas nu i en och samma stora produktion för att bjuda oss på pyrotekniskt frosseri och magasin som aldrig verkar ta slut.
Kanske är det inte det mest välskrivna manus, men när fokus ligger på action och våra protagonister river diktatorns residens med sprängämnen så klagar jag inte. Lite komik har vi i namnen på gänget; Hale Caesar, Tool (gängets manager) och kinesens Yin Yang
Ren och skär testosteronunderhållning där vi skalat bort sexscenerna till förmån för fler explosioner, det är allt jag behöver säga.
 
D D D D D D D D D D
1 dcritic:

skriven

Skulle varit en bra film...om det hade funnits lite action i den. :P
Eller kanske är det one-liners den saknar?
Ser hellre på Jackie Chan-rulle. Vill ha mer koreografi mindre kamera-klipp.
Men smaken är som baken...vidrig!

MVHH

Kommentera här: