What to Expect

Igenom att jag har ett strikt schema på vilka filmer som jag ska se, finns det inte mycket utrymme till Alla Hjärtans Dag, men här kommer den film som var mest romantisk i den lista jag hade att välja mellan.
"What To Expect When You're Expecting"
 
 
Gary's (Ben Falcone) fru Wendy (Elisabeth Banks), hans far Ramsey's (Dennis Quaid) nya fru Skyler (Brooklyn Decker) och dennes kusin Rosie (Anna Kendrick) samt Jules (Cameron Diaz) som var Garys tränare på ett viktminskningsprogram har alla något gemensamt, tillsammans med fotografen och konstnären Holly (Jennifer Lopez) kommer de allla fem få veta vad man kan vänta sig när man går i väntans tider.
Vi möter också de coola papporna i "The Dudes Group"; Chris Rock, Rob Huebel, Thomas Lennon, Amir Talai och Joe Manganiello.
 
Med bland rollerna har vi också Mathew Morrison som Jules pojkvän Evan.
 
Allt mellan adoption, tvillingar och extremt obehagliga hormonduschar finner vi i denna komedi med havandeskap på temat, vi får möta många möjligheter och vi får se hur olika par tar nyheten om att de väntar barn på olika sätt och hur de tar hand om deras relationer till varandra.

Jag uppskattar det lite unika tema på en romantisk komedi och att vi här liksom i Katherine Fugates "Valentine's Day" och "New Year's Eve" har flera sammanvävda storylines som sammanbinds till en komisk helhet med vackert komponerade växlingar.
Kort sagt en film i min smak, kanske inte det bästa jag sett, men helt klart sevärt.
 
D D D D D D D D D D
1 dcritic:

skriven

Vad var det som gjorde de andra filmerna bättre? Kanske bara är jag som e gammal och tycker om att se annat än förälskade par...
tja...vad mer ska man säga om den här filmen...jag såg den och jag såg dig leka med din mobil undertiden...heh...nytt sätt att sätt betyg...räkna ut hur ofta man tittade på filmen istället för mobilen! :p

MVHH

Svar: Du såg mig leka med mobilen andra gången jag såg filmen, jag visste vad det var jag missade.Vad det är som skiljer denna ifrån Valentine's Day och New Year's Eve är att i dem målas ett drömscenario upp som du ändå kan nå och känna.
Här presenteras du för vad du kan vänta när du väntar barn. inte lika vackert och "illusive" men inte dålig för det.
David Bergfors

Kommentera här: