Ant-Man and the Wasp

Målsättningen att komma ikapp med min serie av MCU-filmer innan Endgame må ha misslyckats, men vi fortsätter i lagom takt, snart kanske vi kommer ikapp, nu bara fyra filmer efter. Näst på tur är "Ant-Man and the Wasp"
 
 
 
Scott Lang (Paul Rudd) har sedan han greps för sin involvering i Civil War suttit i husarrest, nu snart två år senare är det bara några dagar innan han släpps fri. Samtidigt har Hank Pym (Michael Douglas) och Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) (som tvingats på flykt på grund av Scott) arbetat för att få igång en kvantumtunnel för att försöka få tag i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer "Dark Shadows"), som varit försvunnen i kvantdimensionen i nästan 30 år. Men det är inte bara Pym som är ute efter vad kvantdimesionen har att erbjuda, påde gängledaren Sonny Burch (Walton Goggins) och den mystiska gestalten Ghost (Hannah John-Kamen) är båda ute efter Pyms teknologi.
 
Övriga nämnvärda skådespelare: Abbey Ryder Fortson, Randall Park, Laurence Fishburne (Passengers), Michael Peña.
 

Den första filmen om Ant-Man i MCU hade en tydlig komisk betoning, och denna fortsätts helt klart in i denna uppföljare, och det med besked, vi bjuds på mer av allt det goda från den första filmen och Peyton Reed har lyckats med att höja upp nivån ännu mer. Peñas 'recap', Wasps expertis och nya innovativa sätt att använda sin förmåga att krympas och förstoras, Relationen mella Lang och hans dotter, alla aspekter av filmen har utökats och förbättrats.
 
Efter den rent av hemska avslutningen av Infinity War är Ant-Man and the Wasp's lättsamma ton varmt välkommen, nästan som en smakåterställare. vi får även veta var Scott och gänget 
 
D D D D D D D D D D
 
För att läsa om föregående film i MCU, se "Infinity War"
Nästkommande film är "Captain Marvel"
 
Vill du se en lista över filmerna i fas 3, klicka här
 
Ha det bra så ses vi! // DCB

Kommentera här: