Star Wars Bonus: The Clone Wars

Ja, Jag har ju redan recenserat de två trilogierna av Star Wars filmer, men här kommer en bonus,
Den animerade filmen Star Wars: The Clone Wars!
 
 
Klonkriget rasar över hela galaxen och minsta övertag över sina motståndare kan betyda seger. När sonen till Jabba the Hutt blir kidnappad rusar både Republiken och separatisterna för att rädda barnet och skaffa sig en allians med Huttkartellen.
 
Med rösttalanger som Matt Lanter, Ashley Eckstein, James Arnold Taylor, Dee Bradley Baker och Tom Kane.
 
Då den här filmen främst är ett pilotavsnitt för TV-serien med samma namn kanske den inte hör hemma i en blogg med filmrecensioner, men då serien är en så omtykt del i en annars så opopulär tidsepok som prequel-trilogin så kände jag att det måste nämnas. Och ärligt talat, vi kan ju inte få för mycket av berättelserna från galaxen långt, långt borta.
Här får vi fördjupa våra kunskaper om välkända karaktärer vi redan sett i filmerna, som Obi Wan Kenobi, Anakin Skywalker och Count Dooku, men presenteras också för nya personligheter, såsom Asajj Ventress, Captain Rex och favoriten i Star Wars fansen: Ashoka Tano.
 
Det kan märkas att The Clone Wars är en animerad serie och som sådan är målgruppen något yngre än andra filmer i Star Wars, exempel på dessa är komiken hos Droiderna, det aningen "upphottade" musiken eller den lite mer lättsamma tonen, men dessa saker går också att åtnjutas av en äldre publik.
 
Så återigen, Star Wars har en speciell plats i mitt hjärta, och som sådan får ni en varm rekomendation att ta er en titt på ett härligt äventyr i George Lucas vidsträckta värld, och kanske en sex säsonger lång TV-serie full med spännande äventyr under Klonkrigets tid.
 
Ha det bra så ses vi nästa gång!
//DCB