We're the Millers

Jag har själv inte fått någon rätsida på min smak av filmer. Med favoritfilmer i många genrer. från Sci-Fi epics till Djupa Dramer och till och med en och annan lättsinnig komedi kan det vara svårt att förutse om en film tilltalar mig eller inte, men "We're the Millers" verkar bocka för alla kriterier.
 
 
När David Clarkes (Jason Sudeikis "Horrible Bosses") hela förråd av marijuana och därtill allt hans sparkapital blir stulet, tvingas han kliva upp några pinnar i drogföretagsamhetens stege för att gottgöra blundern åt sin chef, Brad Gurdlinger (Ed Helms). Men steget från att vara en enkel langare till internationell smugglare kommer inte helt enkelt för David, men efter en snilleblixt är planen smidd.
Förklädd till en familjefar skall han transportera drogerna från Mexico, förbi gränskontrollen och upp till Denver.
Som del i täckmanteln hyr David in grannpojken Kenny (Will Poulter) och den hemlösa Casey (Emma Roberts "Valentine's Day") som sina två barn och som deras mor övertygar han sin granne, strippan Rose (Jennifer Aniston "Just Go with it") att följa med.
 
Andra nämnvärda skådespelare: Nick Offerman, Kathryn Hahn ("The Dictator"), Luis Guzmán.
 
 
Med stundom aningen för låga skämt och något överdriven genomskinlighet bjuder "Familjetrippen" på en rolig resa med många avkrokar och omvägar. Förutom att reta skrattmusklerna lyckas den också slå an på hjärtsträngarna och verkar också ställa oss frågan; vad definierar egentligen en familj?
En del lättsinniga komedier verkar ha en underton eller tema som når djupare än skratten, och temat om vad som gör en familj till just en familj är ett intressant sådant tema presenterat väl kryddat med humor. Talangerna Emma Roberts och Jennifer Aniston bär enkelt fram både komedi och drama, och att ta med komediveteraner som Kathryn Hahn och Luis Gusmán att spela emot gör inte saken svårare.
 
We're the Millers är helt klart för er som önskar en enkel underhållning med många skratt, men också för peroner som kanske vill ha lite mer än att bara skratta åt en galen drogmogul som köper in en späckhuggare till sitt gigantiska akvarie i sitt kontor.
 
D D D D D D D D D D